Medewerkers

De Zonneruiters draait voornamelijk op vrijwilligers (voerouders, de ondersteuning van de instructeur, maar ook het bestuur!). De instructeurs zijn over het algemeen zzp’ers. Maar er zijn 3 vaste mensen in dienst!

Nora is de bedrijfsleider, zij is verantwoordelijk voor het terrein, de stallen en de paarden. Werkzaam vanaf januari 2016. Hiervoor was ze voervrijwilliger, en haar twee kinderen zitten in het ponyklasje op dinsdag.
De gebouwen op het terrein zijn behoorlijk verouderd, dus ze heeft genoeg werk om daar (duurzame, natuurlijke!) plannen voor te maken, en uit te voeren!

Kirsten is de hoofdinstructeur, zij is verantwoordelijk voor de lessen, de instructeurs en begeleid Nora in de verantwoordelijkheid van de paarden. Hoofdinstructeur vanaf januari 2016, daarvoor gewoon instructeur op de vrijdag. De lessen worden steeds meer holistisch en zeker met de inbreng van grondwerk als vast onderdeel van de lessen is er nog genoeg werk om alles op rolletjes te krijgen. Daarnaast zijn er nog genoeg ideeën om uit te voeren als extra activiteiten!

Danny is onze stalmedewerker, zij werkt op maandag, dinsdag en donderdag en zorgt dan dat het terrein en ook de kantine weer opgeruimd en schoon worden. Zij houdt de paarden, kippen én de kinderen in het gareel dus ook Danny heeft haar handen vol.