Instructeurs

De Zonneruiters heeft een klein team van instructeurs die allen een holistische kijk hebben op de omgang en het houden van paarden.
Dit zorgt ervoor dat we allemaal dezelfde kant op willen en dat we met veel liefde hard werken om de droom waar te maken dat we alle leerlingen leren met respect en vertrouwen met hun paard samen te werken zowel erop als ernaast!
Alle instructeurs hebben een andere opleiding gevolgd, en om de lessen wel op elkaar te laten aansluiten hebben we geregeld (langdurig) overleg waarin we alles bespreken en nieuwe ideeën met elkaar delen.

Kirsten is de hoofdinstructeur en heeft daarmee leiding over de instructeurs. Ze gaat over de lesindelingen (gelukkig met hulp van Nora), en ook over de lesinhoud. Ze leidt de vergaderingen overlegt met het bestuur over de plannen en de uitdagingen die gepaard gaan met de vereniging.
Daarnaast geeft ze op vrijdagmiddag les.
Kirsten heeft haar opleiding gevolgd bij equus universalis in België en heeft daarnaast ervaring op gedaan in heel veel verschillende andere disciplines.

Sanne geeft op maandagmiddag de lessen. Sanne is bezig met haar opleiding bij equus universalis in België en geeft nu alvast les bij ons! Daar leert ze op een paardvriendelijke manier de basis van de ‘rijkunst’.

Renske geeft de dinsdag en de woensdag les. Renske heeft haar opleiding bijna afgerond bij de two lazy seven ranch en heeft daar op een natuurlijke manier leren werken met paarden. Daar heeft ze ook leren lesgeven aan groepen.

Merel geeft de donderdag les. Merel heeft haar centered riding diploma en is fysiotherapeut. Hierdoor kan ze de leerlingen heel goed uitleggen hoe onze lichaamshouding ons kan helpen in het samenwerken met de paarden.

Juul volgt haar opleiding bij dressuur natuurlijk met onze eigen Yljon! In deze opleiding leert ze zowel grondwerk als rijden op een klassieke manier. En Yljon, die leert met haar mee. Zij geeft ondertussen de lessen op de zaterdagochtend, maar haar opleiding is ook een keer in de maand op zaterdag. Dan is dus Yljon er niet, maar Juul ook niet!

Mariette geeft de zaterdagen dat Juul (en Yljon) er niet is. Mariette heeft haar opleiding ook bij dressuur natuurlijk vrijwel afgerond en gaf hiervoor ook al kinderlessen met een pony.

We zijn altijd opzoek naar inval-instructeurs of nieuwe instructeurs dus als je denkt iets leuks te kunnen toevoegen aan ons team, schroom niet om te mailen!