Sponsors

Aangezien we een stichting zijn, met maar een zeer kleinschalige manege zijn we niks zonder onze sponsors (en onze vrijwilligers, die sponsoren immers met tijd!).

Er zijn 3 manieren om ons op dit moment te sponsoren!

1. adopteer een manegepony!

Adopteer jouw lievelingspony voor €5,- per maand en je mag 2 x per jaar gratis meedoen aan een knutselactiviteit die door de activiteitencommissie wordt georganiseerd. In de kantine hangen we foto’s van de pony’s op en jouw naam komt dan onder de door jou geadopteerde pony te staan. De €5,- gaat in de spaarpot van de door jouw geadopteerde pony en wordt aan hem besteed. Er wordt gespaard voor een nieuw zadel of hoofdstel, zodat die op tijd vervangen kunnen worden, voor een lekkere massage, of voor iets anders wat deze pony nodig heeft. Er kunnen natuurlijk meer kinderen voor dezelfde pony kiezen. We houden je op de hoogte wat we van het gespaarde geld doen!

2. huur een reclamebord!

Voor €250,- per jaar krijg je jouw eigen reclamebord (weerbestendig spandoek) van 1 meter hoog en 2 meter breed (exclusief spandoek en opdruk , is eenmalig €70,-). Het reclamespandoek wordt aan de binnenkant van de hekken van de manege opgehangen, zodat iedere bezoeker van de manege deze goed kan zien. Ook krijg je een vermelding op de website en 1x per jaar een uitnodiging voor een informele bijeenkomst op de manege. Een leuke manier om reclame te maken voor jouw eigen bedrijf of het bedrijf waar je voor werkt! Tegelijkertijd steun je de manege, een prima deal toch?

3. word een “Vriend van manege de Zonneruiters”!

Word lid voor €50,- per jaar en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief, een vermelding op de website en 1x per jaar een uitnodiging voor een informele bijeenkomst op de manege.

Heb je interesse in 1 van de andere sponsoractiviteiten stuur dan een mailtje naar bestuurzonneruiters@gmail.com met als onderwerp “sponsoractiviteit” .
Wij hopen op massale belangstelling 😉

Tot slot zouden het helpen als er zo veel mogelijk mensen zijn die ons volgen op Facebook en onze berichten liken. En dat kost …. niks.